Nyhetsbrev 5 JMLF Augusti - 2014

Hej Medlemmar i JMLF!

Nu närmar sig både Medeltidsveckan och Lajvet. Mycket på samma gång men om alla bara följer datumen vi satt upp och anmäler sig i tid m.m. så kommer det funka toppen! 
Medeltidsveckan:
JMLF åker till Medeltidsveckan på Lördag förmiddag och under hela v.32 kommer det vara svårt att få tag på oss. Mobilerna kommer vi inte alltid ha med oss och vara på. Skriv på FB och skicka sms så försöker vi svara inom kort. 
Lajvet:
Lajvet närmar sig och din anmälan måste vara inne senast den 3:e Augusti. Anmälningen gör du på våran hemsida under fliken: Medlem - Anmälan till Lajvet. Lösenord: jmlf
Fyll i uppgifterna och betala in till plusgiro: 160 89 88-0 Nordea 100:- 
Mat till lajvet tar man med själv.
Om man har vänner som vill delta på lajvet så ge dem lösenord och be dem också anmäla sig. Då måste kompisen som har anmält sig betala 100:- för lajvet + 300:- medlemsavgift. 
Mer info kommer angående lajvet antingen Måndag den: 11:e eller Tisdag 12:e Augusti. 
På Onsdag den 13:e Augusti är det möte och Workshop i JMLF´s lokal på Oxbacksgatan 24 i Södertälje. Vi kommer prata om Lajvet och göra oss bereda inför det. Bra att alla kan delta. Samling kl.14.00 i lokalen. 
I år hoppas vi på JMLF´s största och bästa/mest spännande och intrigfullaste lajv hittills. Det blir lite läskigt, mycket strider och en trevlig taverna med mycket honungsmust och brändamandlar m.m. Om du lägger ner tid på din karaktär, kostym och hjälper till att ta med folk på lajvet kommer det att bli super! 
(komihåg att det land/rike du väljer i lajvanmälningen inte blir helt säkert det du får tillhöra. Detta eftersom vi ska få jämna lag) 
Lajv regler samt Lajv text finns på hemsidan! 
NY Hemsida!
Vår nya hemsida är inte helt klar. Galleriet är inte uppe och många flikar på medlemssidan är inte klara. Detta kommer vi att fixa när vi har tid. 
Hör av er till Alexander på: 070 729 33 59 om det är något. 
Ha en fortsatt trevlig sommar!
-
Med Vänliga Hälsningar
Alexander Eriksson
Ordförande i JMLF
Järna Medeltid och Lajv Förening
Mer info på:
www.JMLF.se