Nyhetsbrev 8 JMLF November - 2014

Hej Medlemmar i JMLF!

Här kommer ett sent Nyhetsbrev då jag har haft mycket att göra nu i November. 
Händer snart: 
Nu på Söndag är det återigen Workshop i Tullinge! Samling kl.13.00 på Tullinge station. Viktigt att meddela via mail, sms eller Facebook att man kommer om det skulle bli inställt så vi vet vilka som ska få den infon. 

Vad har hänt:
Den senaste månaden har vi vart på möte med Södertälje kommun och pratat med politiker i Järna och Södertälje om JMLF´s utveckling och situation. Mötet var givande och det vi tog upp och var på om var att JMLF behöver en verksamhets mark att kunna vara på när vi vill som ligger bra till. Kommunen har gett oss massa med kontaktuppgifter. Deltog gjorde: Ledamot Alexander, Ledamot Karin, Ledamot Mattias.

Kommande Aktiviteter:

  • Söndag den 23:e November: Lajv Workshop och kolla på Film i Tullinge lokalen. från kl. 13.00 Vi bjuder på snacks och läsk.
  • Lördag och Söndag den 29 och 30:e November: Sci-fi/Film/Fantasy mässa i Älvsjö. (Man kan åka ditt privat) En av dvärgarna från The Hobbit-filmen kommer ditt!
  • Söndag den 7:e December: Medlemsmöte i JMLF! och Blankvapenstrids träff samt Lajvföreläsning! Mer info kommer men boka in det!
  • Onsdag 10:e December: Premiär för The Hobbit: The battle of the five Armies! (Gå Privat)
  • Söndag den 14:e December: Medeltids föreläsning! 
  • Söndag den 4:e Januari: Årsmöte och Bankett!Årsmötet och Banketten:

Årsmötet och Banketten kommer att hålla hus samma dag denna gång. Vi testar detta då vi tror att det blir roligare och fler som kommer! Vi kommer att hålla hus i Rönneberga bygdegård i Järna om allt går som det ska och det blir en hel dag. 

Styrelsen 2015 och Valberedningen:
Vi vill gärna ha intresse anmälningar in till oss om du vill sitta med i Styrelsen 2015. Vi behöver aktiva medlemmar som brinner för verksamheten och ser möjligheter i JMLF som man vill vara med på och skapa samt utveckla. Du kommer vara 1 av 5 Ledamöter eller en Suppleant som styr JMLF och ser till att evenemang blir gjorda, vi får fler medlemmar, håller koll på ekonomin, deltar i diskussioner och tar beslut och hjälper till på många olika sätt. 2015 vill jag (Alexander Ordf.JMLF) vara med i en stark och aktiv Styrelse som tar uppdraget seriöst. Som Ledamot får du många förmåner och det vill vi gärna se mer utav nästa år samt delta på kurser och utbilda dig som ledare och ledamot. Skicka din intresseanmälan till: alexander@jmlf.se skriv ditt fullständiga namn och att du är intresserad av att sitta med som Ledamot/Suppleant i Styrelsen 2015. Mer info om Styrelsen på: JMLF.se Fråga gärna om du har funderingar om Styrelsen och Styrelse arbetet!

Budget och Verksamhetsförslag till 2015:
Om du har ett förslag på något som man kan göra i JMLF som inte finns idag får du gärna skriva ner det och ta med det till Årsmötet där vi kan prata om förslaget. 
Det gäller även om du har ett förslag på något som vi kan köpa in eller som du tycker vi ska lägga pengar på. 

Skicka in Uppgifter!
Ni som inte har fyllt i Bli Medlem på vår webbsida/Hemsida www.jmlf.se och uppdaterat era uppgifter måste göra det snarast! Alla medlemmar i JMLF ska göra det förutom de som gjort det tidigare detta år eftersom vi behöver få in uppgifterna på den nya hemsidan. 

Achnaral spelet!
Alex håller på med ett stort bordspel för alla medlemmar i JMLF där man tar ställning och krigar i Achnaral! Välj ditt rike och bygg upp din makt och kriga i detta gigantiska strategiska bord rollspel för 20+ deltagare. (planeras vara klart till Februari 2015) Presenteras mer senare!
--
För frågor eller liknande kontakta Alexander på: alexander@jmlf.se eller 070 729 33 59