Medeltids Bankett:
I början av 2017 var det Achnarals årliga Bankett som blev en medeltida föreningsfest där vi hade det trevligt och åt god mat ihop. 


Buffé meny 2015:
Kött:
Lammfiol
Ört kryddad fläskfile
Grillad Kyckling
Rökt Regnbågslax
Lammkorv
Baconlindade grönabönor
Baconlindade daddlar med honung
Grönsaker och kolhydrater:
Ugnsstekt Kulpotatis med smak av örter
Ugnsstekt Kulpotatis med smak av citron
Vedungsbakat bröd
Soltorkad tomat/Vitlök i olja
Såser:
Peparotsvisp
Honungssenap
Rödvinssås
Hovmästarsås
Ost och Kex:
Rån
Saltiner
Kryddost
Vindruvor
Smör
Efterrätt:
Ugnsgratinerade äpplen och päron i kanel och rörsocker med honungsgrädde, ostkaka och brända mandlar.
Dryck: (Alkoholfri)
Honungsmjöd
Honungsmust
Päroncider

Plats:

Folkets Hus Mölnbo

Datum:

4 Februari 2017