Medeltidsveckan 2017:
I år kommer Achnaral återigen att ha öppenverksamhet under veckan i form av prova på Bofferfäktning, War of Achnaral och Bågskytte. Besök oss på Marknaden mellan den 7 - 12:e Augusti

Marknaden:
Under hela veckan har Sveriges största medeltidsmarknad öppet! Här finns mycket inom medeltidsprylar från vapen, kläder, smycken, möbler, till salvor, mat, honungsmjöd och brända mandlar. Vi går på marknaden nästintil varje dag.

Invigningen:
Första kvällen på Medeltidsveckan är den underbara invigningen av veckan då artister spelar på scen, det hålls tal, vi får se dans, teater och eldpilregn. Vi i föreningen brukar komma ditt och ta med picknick och sitta och ha trevligt tillsamans med många hundra andra medletidsälskare!

Våra aktiviteter:
Vi har gjort mycket under alla år vi har varit på medletidsveckan som: Stått tullvakter till Medeltidsveckans marknad, jobbat med Sverok och haft Lajvskola, Rollspelat på marknaden, filmat.

Trix Eldshow:
På onsdagskvällen är det Trix Eldshow i Nordegravar som vi alltid ser. En magisk show i mörkret med eld och magi. Vi beställer pizza och sitter väntandes på showen.

Plats:

Visby, Gotland

Datum:

7:e - 13:e Augusti

Ansvarig:

Alexander Eriksson