I EN FORNA TID
i en värld som fått namnet Achnaral styrde Kungar, drottningar, drakar, jättar, magiker och demoner. I väst levde magikerna, i öst demonerna, i norr jättarna, i söder drakarna och ett förödande krig hade brutit ut mellan dessa varelser! Alver, människor, dvärgar och orcher levde mitt bland dessa strider och drabbades hårt av kriget!

Efter årtionden var kriget slut och dessa mäktiga varelser drog sig tillbaka för att inte bli helt utrotade av varandra. De yngre och mindre förnäma varelsernas tid hade kommit och Achnaral fylldes med städer och kungariken. Dock var konflikt något man inte kunde undvika, nya krig mellan människor, dvärgar, alver och orcher började och alla ville ha den absoluta makten, att styra hela Achnaral! 

Ett Enormt brädspel:
År 2014 kom Alexander Eriksson på att han ville göra ett brädspel. Ett brädspel som var unikt och roligt. Han ville även göra ett spel där man kunde spela många och där man inte heller har någon tidsbegränsning. 

Ett år senare släptes Ahnaralspelet för våra medlemmar. Ett spel som kostat ca. 7000:- att skapa och som aldrig heller blev helt färdigt.

År 2016 kom ett nytt Spel, Achnaralspelet 2.0 med en helt ny karta, nya resurser och lite ändrade regler. Men Alexander var inte riktigt helt nöjd och en ny version presenterades med samma karta 2.1.

Planerna för en förbättring med ny karta tog sin början efter ca ett halft år och sommaren 2017 är War of Achnaral klart, version 3.0. Med effektiva regler, ny karta, nya mynt, nya uppdateringar, nytt krigssystem och nytt resurssystem hoppas vi på att detta är det bästa hittils. Spelet har kostat föreningen ca.17.000:- och all tid som lagts ner på spelet av både skapare och spelare är enorm.

Kontakta Alexander om du har frågor om spelet på: alexander@achnaral.se

Plats:

Hos Medlem: Alex. G

Träffar:

21 December 2016
28 Januari 2017
25:e Mars 2017
22:a April 2017
Maj - Juli Paus
Medeltidsveckan 2017

Ansvarig:

Alexander Eriksson